NY LÆRER

Til forsiden

Saxofon
Klarinet
Guitar

Undervisningen starter
straks efter vinterferien.

Den frie Musikskole har tilknyttet en ny lærer,
Kristian Svenningsen.

Kristian Svenningsen skal sørge for at skolen kan tilbyde undervisning på saxofon, klarinet og klassisk guitar på et niveau, og i en form, der passer ind i skolens øvrige virke.
Kristian Svenningsen er en erfaren musiker og musikunderviser. Han har 20 års erfaring som musikskolelærer og har været professionel musiker siden midten af 1980’erne. Kristian har læst musik som liniefag samt pædagogik og psykologi på Nr. Nissum seminarium som ekstern studerende.

Kristian Svenningsen
Kristian Svenningsen

Kristian Svenningsen har studeret musik på et kursus på Berklee College of Music, Boston, USA og bestod med topkarakterer. Berklee er en af verdens førende konservatorie- lignende skoler indenfor rytmisk musik. Kristian har som professionel saxofonist spillet musik af næsten alle afskygninger – jazz, rock, fusion, reggae foruden klassisk, teatermusik og meget andet. Han har været dirigent af Lemvig Big Band og Struer JazzSax.
Fra 1992 har Kristian Svenningsen undervist i saxofonspil, teori og sammenspil på områdets musikskoler. Han er en erfaren musiker
på såvel saxofon som klarinet.
Kristian har stor interesse for klassisk guitarspil, og har opnået solide kundskaber og erfaring inden for klassisk guitarspil og pædagogik.

alt-saxofon
Klassisk - Spansk guitar

1984 - Udøvende professionel musiker - saxofon

1992-2012 Musikskolelærer Lemvig; Struer, Egvad og
Holstebro musikskoler.
Primært i saxofonspil, teori og sammenspil.
(Dirigent af BigBand)


2017 - Musiklærer ved Den frie Musikskoles Aftenskole
Saxofon, klarinet og klassisk guitar.

Berklee USA

Klarinetter