NY LÆRER

Til forsiden

Saxofon
Klarinet
Guitar

Undervisningen starter
straks efter sommerferien.

Den frie Musikskoles Aftenskole  har tilknyttet en ny lærer.
Kristian Svenningsen.
Saxofon, Klarinet og Guitar

Saxofon og klarinetundervisingen drejer sig primært om jazz, rock, fusion og reggae men også om klassisk- og teatermusik.
Ønsker om andre stilarter er meget velkomne.
Guitarundervisningen foregår på en akustist/spansk guitar.
Repertoiret er bredt fra lettere klassisk til forskellige rytmiske genrer, hvor der typisk arbejdes med akkompagnement til sang.
Der tages udgangspunkt i elevens interesse og kunnen. En god spillestil og klang samt ikke mindst spilleglæden er i fokus.

Kristian Svenningsen er en erfaren rytmisk musiker og almen musikunderviser. Han har 20 års erfaring som musikskolelærer og har været professionel musiker siden midten af 1980’erne. Han har læst musik som liniefag samt pædagogik og psykologi på Nr.Nissum seminarium som ekstern studerende.

Kristian Svenningsen
Kristian Svenningsen

Kristian Svenningsen har studeret musik på et kursus på Berklee College of Music, Boston, USA og bestod med topkarakterer. Berklee er en af verdens førende konservatorielignende skoler indenfor rytmisk musik. Kristian har som professionel saxofonist spillet musik af næsten alle afskygninger – jazz, rock, fusion, reggae foruden klassisk, teatermusik og meget andet. Han har været dirigent af Lemvig Big Band og Struer JazzSax.
Fra 1992 har Kristian Svenningsen undervist i saxofonspil, teori og sammenspil på områdets musikskoler. Han er en erfaren musiker
på såvel saxofon som klarinet.
Kristian har stor interesse for klassisk guitarspil, og har opnået solide kundskaber og erfaring inden for klassisk guitarspil og pædagogik.

alt-saxofon
Klassisk - Spansk guitar

1984 - Udøvende professionel musiker - saxofon

1992-2012 Musikskolelærer Lemvig; Struer, Egvad og
Holstebro musikskoler.
Primært i saxofonspil, teori og sammenspil.
(Dirigent af BigBand)


2017 - Musiklærer ved Den frie Musikskoles Aftenskole
Saxofon, klarinet og brugsguitar.

Berklee USA

Klarinetter