Til forsiden Maren & Musikken 2016   50 år med Maren -
  16 år med Maren & Musikken.

Vi begynder kl. 19.30 med velkomst af
Hanne Bøgh Nielsen fra Den frie Musikskoles Aftenskole

GIUSEPPE L. BONIFATI (JEPPE) og LINDA SUGATAGHY
( Italien og Ungarn )
De bor og virker i Holstebro fra januar 2016 til juni 2017.
Det kunstneriske projekt, som de arbejder med, kalder de KUNSTPARTIET. Formålet er at vise de skjulte sider af politik og sam- tidig vise den ultimativt forandrende og kreative kraft, som kan realiseres gennem en dristig kunstnerisk politik. Kunstpartiets kandidater til ’borgmesterposten’ stiller op under navnet
JEPPE OG FØRSTEDAMEN.
Formålet er at skabe en kunstnerisk og æstetisk interaktion mellem borgerne og Borgmesterkandidaten og Førstedamen. Sammen med Linda "bor" holder JEPPE til i det historiske lille hus Bomhuset, som kom- binerer det kunstneriske (det ’overflødige’ som skinner og lyser i vores daglige liv) og det sociale ( der også omfatter hverdagens bekymringer).
Velkommen til Maren & Musikken 2016.
Entre: kr.50

Medvirkende:
Jeppe og Førstedamen.
Giuseppe L. Bonifati & Linda Sugataghy
Svenning Hoffmann og partner.
Trio Constance


Det drejer sig om den store satsning på kulturen i Holstebro. Maren er symbolet på det mod og det fremsyn, som bar byens kulturelle satsning ud over bygrænsen, og som vi nyder godt af i dag og derfor skal holde godt vedlige.
Maren og Musikken bæres af de voksne, som går til undervisning på byens to musik-aftenskoler, der samarbejder om arrangementet.
Siden 2001 har Maren & Musikken været en årlig og særlig begivenhed, der drejer sig om mangfoldighed og nærhed. Især om et aktivt forhold mellem tilhører og musik med udgangspunkt i den musik, man lige har hørt. Dette sker via dialog mellem alle.

TRIO CONSTANCE
Finn Kjær Andersen KLAVER
Birgitte Marie Haugmark VIOLIN
Finn Nikolai Østergaard CELLO


Trio Constance spiller stemningsskabende salonmusik/wienermusik og klassisk musik. Trioen blev til i 1998. Medlemmerne er alle klassisk uddannede. Deres udgangspunkt er således den klassiske musik.


Der er komponeret mange velklingende og stemningsskabende småstykker af kendte så vel som ukendte komponister. Trio Constance har, for en stor del, denne salonmusik på programmet til glæde for publikum og sig selv. Man vil således kunne høre mange kendte musikstykker, som man hos Maren og Musikken 2016 særligt kan nyde, når de smukt og medrivende fremføres af Trio Constance.
     
Ud over den kunstneriske tilgang til politik vil Giuseppe (Jeppe) præsentere os for italiensk sang. Han er en spændende og charmerende sanger, som har et godt tag på sit publikum.
Giuseppe holder meget af at synge italienske serenader, og til denne aften har han ( med tilladelse fra Førstedame Linda ) sammensat et lille program af sjælfulde sange til "Kvinden på kærre" og til aftenens publikum.
Giuseppe håber, at publikum vil synge med på nogle af sangene.
Jeppe Efter Trio Constance er det tiden til at stille spørgsmål og debattere aftenens arrangement med de optrædende og folkene bag M&M 2016.
Mogens Sørensen, (leder af Holstebro Musikskoles Aftenskole), styrer debatten.


Kl. ca. 21.30 afsluttes Maren & Musikken 2016.


B O N U S ! ( Tango show fra Tango MidtVest
– Svenning Hoffmann Sørensen og dansepartner)

Kl. ca. 20.15: Vestjysk kaffepause: ( livlig snak  -
 der kan købes kaffe og kage ).
( Kaffe og kage kostet 50 kr. eller en kaffebillet. )
Trio Constance Maren og Musikken 2016:

Holstebro Musikskoles Aftenskole
Mogens Sørensen,
&
Den frie Musikskoles Aftenskole.
Hanne Bøgh Nielsen,